Nieuws

Explosie bij woning Literatuurwijk

In de nacht van maandag op dinsdag is rond 00:45 uur is een explosief afgegaan bij een woning aan de Louis Paul Boonstraat. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen.

Rond 00:45 uur hoorde de bewoner een knal van een ontploffing bij zijn voordeur. Toen hij ging kijken, zag hij flink veel schade in zijn hal met kapotte muren, voordeur en tussendeur. Het Team Explosievenverkenning deed direct daarna onderzoek. Er bleken geen andere explosieven in de woning. Niemand is gewond geraakt. De politie is een onderzoek gestart.

Politie zoekt getuigen
Heeft u iets gezien en/of gehoord rond het tijdstip van de explosie? Of heeft u misschien camerabeelden? Dan komt de politie graag met u in contact. Getuigen kunnen contact opnemen via telefoonnummer 0900-8844. Of bel met Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000. Ook kunt u tips doorgeven via het tipformulier voor deze zaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *