Persberichten

Rechercheteam druk bezig met tips na uitzending Opsporing Verzocht

Rechercheurs van ART 19 die onderzoek doen naar de drie gewelddadige overvallen op hoogbejaarden in Almere, hebben sinds dinsdagavond de handen vol aan 18 binnen gekomen tips. Sommige informatie is bijzonder interessant en waardevol. Verwacht wordt dat het aantal tips nog zal stijgen.

Dinsdagavond besteedde Avro’s Opsporing Verzocht aandacht aan de drie laffe overvallen op oudere bewoners uit de Kruidenwijk. Er werd specifiek een beroep gedaan op groepen jongeren in de Kruidenwijk en mensen die harde informatie hadden over de overvallen en de daders. Tijdens de uitzending kwamen al meer dan 10 tips binnen. Alle binnengekomen informatie werd direct doorgezet naar het onderzoeksteam die hier mee aan de slag ging.

Vandaag zijn rechercheurs op basis van binnengekomen tips al in gesprek met getuigen die zich gemeld hebben. Het onderzoek is in volle gang. Ook via Twitter kwamen steunbetuigingen binnen en werden tweets van @politieFlevo tientallen malen ge-retweet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *