Kort nieuws

Auto vliegt uit de bocht en botst op tegenligger

Op de Polderdreef is zondagavond een auto uit de bocht gevlogen en op een tegenligger gebotst. Beide voertuigen liepen forse schade op. Er hoefde niemand naar het ziekenhuis.

De aanrijding gebeurde toen de bestuurder van een auto, komende vanaf de kruising met de Koppeldreef, ter hoogte van de Middachtenlaan de macht over het stuur verloor en uit de bocht vloog. Een op dat moment passerende tegenligger werd geraakt waarna beide voertuigen half in de berm tot stilstand kwamen. Een van de voertuigen reed daarbij straatmeubilair omver.

Een ambulance is ter plaatse gekomen en heeft de inzittenden gecontroleerd. Er hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden gebracht. De weg werd door de politie in afwachting van een bergingsbedrijf in de richting van de Koppeldreef tussen de Springendallaan en de Middachtenlaan afgesloten.

Een gedachte over “Auto vliegt uit de bocht en botst op tegenligger

  • Zou me niet verbazen als het aan die Sushi de Luxe auto heeft gelegen. Valt me vaker op dT ze erg hard rijden.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *