Persberichten

Man aangehouden na het gooien van een steen tegen woning

Zondagavond 16 december rond 21.00 uur is een 34-jarige man uit Almere aangehouden na het plegen van een vernieling.

Die avond werd bij een woning op de Gleditsiastraat een steen tegen een raam gegooid. De bewoners, die thuis waren hoorden de klap en het glasgerinkel en belden meteen geschrokken de politie. Het signalement van de man die om de woning heen liep werd doorgegeven, waarna hij snel kon worden opgepakt. De man verzette zich tijdens zijn aanhouding. Met gebruik van pepperspray kregen de agenten de man na een worsteling onder controle, waarna hij naar het politiebureau werd overgebracht. Recherche Almere heeft de zaak in onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *