Nieuws

Fietser gewond bij aanrijding met stadsbus in Poort

In Almere Poort heeft vrijdagmiddag op de Europalaan een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een stadsbus. De fietser is naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 16:30 uur vond er op de kruising van de Europalaan met de busbaan een botsing plaats tussen een persoon op een fiets en een stadsbus. De fietser kwam in aanraking met de voorzijde van een passerende stadsbus. De persoon raakte gewond en is met spoed, met onbekend letsel, naar het ziekenhuis vervoerd.

Vanwege het ongeval is de kruising van de Europalaan met de busbaan afgesloten. De omgeving is afgezet en agenten van de Forensische Opsporing Verkeer doen onderzoek naar het incident. Als gevolg van dit voorval rijden er geen bussen van lijn M4 tussen de haltes station Poort en Middenkant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *