Persberichten

Jongens (14 en 15) met bivakmutsen aangehouden op Grote Markt

politie persPassanten op de Grote Markt merkten maandagmiddag 25 februari twee jongens op die zich nogal verdacht gedroegen. Ze zouden bivakmutsen op hebben en een steegje in lopen.

Rond 17.00 uur gingen gealarmeerde agenten direct na de melding ter plaatse. Ze troffen het tweetal aan dat aan het opgegeven signalement voldeed. De twee hadden een balletjespistool en inbrekerswerktuig bij zich en werden bij het aantreffen van deze spullen aangehouden. Het gaat om twee jongens van resp. 14 en 15 jaar, beide afkomstig uit Almere. De jongens zijn overgebracht naar het politiebureau. Recherche Almere heeft de zaak in onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *