Kort nieuws

Auto- en boomschade bij aanrijding Vrijheidsdreef

Bij een aanrijding op de Vrijheidsdreef zijn donderdagmiddag een auto en een boom beschadigd geraakt.

Donderdagmiddag rond 16:10 uur is een automobilist met de auto van de weg geraakt. Vermoedelijk door het natte wegdek verloor de bestuurder op de rotonde met de Radio Oranjelaan de controle over het voertuig toen het begon te glijden. Het kwam in de berm tegen een boom tot stilstand. De auto en de boom raakten hierbij beschadigd. De inzittenden van de auto bleven, op de schrik na, verder ongedeerd.

De Vrijheidsdreef richting de Tussenring is korte tijd door de politie afgesloten geweest om de berger de gelegenheid te geven de auto op te laden en af te voeren. Gedurende de afsluiting vonden diverse automobilisten het nodig om de afzetting heen, tegenstrooms, richting de Tussenring te rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *