Kort nieuws

Eén persoon gewond bij ongeval Spoordreef

Zaterdagavond heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de kruising van de Spoordreef en de Waddendreef.

Twee auto’s kwamen in botsing met elkaar. Van beide auto’s werd de airbag geactiveerd. Er kwam een ambulance ter plaatse. Eén persoon is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Een van de bestuurders is aangehouden op verdenking van rijden door rood licht en rijden onder invloed.

De gemeente en handhaving hebben de afzetting geregeld. Een automobilist negeerde de afzetting en wilde spookrijdend het ongeval passeren. Twee bergers zijn ter plaatse gekomen om de auto’s mee te nemen. Beide zijn total loss. De Spoordreef richting de Waddendreef is lange tijd afgesloten geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *