Nieuws

Jongen aangehouden in Schoutstraat, politie trekt vuurwapen

Zaterdagavond heeft de politie rond kwart voor twaalf een 17-jarige jongen aangehouden. Dit gebeurde in de Schoutstraat in het Centrum.

Agenten die bij een ongeval om de hoek stonden, kregen een melding van een verdachte situatie met drie jongens in de omgeving van het Busplein. De agenten trokken kogelwerende vesten aan, omdat er mogelijk een vuurwapen aanwezig zou zijn. In de Schoutstraat werden de drie verdachten gezien, waarna agenten hun vuurwapens trokken en de jongens dwongen om op de grond te gaan liggen. Alle drie zijn gefouilleerd. Bij een 17-jarige jongen uit Zeist werden meerdere verdovende middelen aangetroffen. De jongen is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

De politie heeft de zaak in onderzoek.

2 gedachten over “Jongen aangehouden in Schoutstraat, politie trekt vuurwapen

  • Jij weet het echt heel goed te vertellen. Heb je politieke ambities of loop je liever alleen te roeptoeteren?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *