Nieuws

Opnieuw brand op NCCW-terrein

Vrijdagmiddag is er brand uitgebroken in een leegstaand gebouw op het voormalige NCCW-terrein in Haven. Het is de vierde brand op het terrein sinds eind mei. 

Rond 16:30 uur werd er een uitslaande brand ontdekt op het voormalige NCCW-terrein aan de Markenlaan. De brand was op de bovenste verdieping van een kleiner losstaand pand op het terrein. Het was niet de eerste keer dat de hulpdiensten naar dit gebouw moesten uitrukken, al eerder was er brand. Ook werd er eerder een verward persoon door een arrestatieteam uit het pand gehaald.

In een kamer van het pand stond afval in brand. De brand is korte tijd uitslaand geweest met behoorlijk wat rookontwikkeling tot gevolg. Na aankomst van de brandweer was de brand snel onder controle. De hoogwerker raakte verstrikt in de takken van een boom. Met een kettingzaak hebben zij meerdere takken moeten verwijderen om zichzelf te bevrijden. Wat de oorzaak is geweest van de brand is nog niet duidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *