Nieuws

Klopjacht naar gevluchte motorrijder

De politie is vrijdagavond in de Seizoenenbuurt met man en macht op zoek naar een motorrijder die is weggevlucht na een verkeersongeval. De politie heeft een burgernetactie gestart.

De politie is op zoek naar een motorrijder die is weggerend na een verkeersongeval op de rotonde op de Bosranddreef ter hoogte van de Maandenweg. De man is laatst gezien op de Kalenderweg richting Maartstraat. De motorrijder is gekleed in een rood/zwart motorpak.

De politie zocht op de grond met meerdere eenheden naar de motorrijder. Ook vloog er langere tijd een politiehelikopter boven de buurt. Inmiddels is de zoekactie gestopt, de man is niet meer gevonden.
Een berger is ter plaatse gekomen om de motorfiets veilig te stellen ten behoeve van het onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *