Nieuws

Onderzoek na incident Oostvaardersbuurt

De politie heeft maandagochtend in de Oostvaardersbuurt onderzoek gedaan naar een incident dat zich in of bij een woning heeft afgespeeld. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. De politie gaat ervan uit dat er mogelijk sprake is geweest van een overval.

Maandagochtend werd rond 10:20 uur melding gedaan van een incident in de Ommelandvaart. Meerdere politie-eenheden kwamen ter plaatse. Agenten droegen zware vesten, wat erop duidt dat mogelijk een vuurwapen in het spel is geweest.

Er is lange tijd onderzoek gedaan in de straat en de directe omgeving. De politie ging o.a. op zoek naar beelden van beveiligings- en deurbelcamera’s en er werd met omwonenden gesproken om informatie te vergaren.

Een woordvoerder van de politie meldt dat er nog geen duidelijkheid is wat er zich precies heeft afgespeeld. Men gaat ervan uit dat het mogelijk een overval op een woning betreft.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *