Kort nieuws

Grote verkeerscontrole in Poort

Op donderdag 20 april 2023 heeft er een grote verkeerscontrole plaatsgevonden in Almere Poort. Op de Muiderzandplaats zijn 138 voertuigen gecontroleerd, daarbij zijn 132 bekeuringen uitgeschreven. De controle vond plaats in samenwerking met de Belastingdienst en de Douane. De actie werd georganiseerd om o.a. ondermijning tegen te gaan en de verkeersveiligheid te verbeteren, aldus de politie.

De bekeuringen die zijn uitgeschreven waren onder andere voor:
• Mobiele telefoon vasthouden tijdens het rijden (30x)
• Snelheidsovertredingen (18x, waarvan 3x een invordering rijbewijs)
• Rijden met gladde banden (17x)
• Onverzekerd rondrijden (6x)

De Belastingdienst heeft tijdens de controle elf voertuigen in beslag genomen. Daarnaast is voor ruim €200.000,- geïnd wegens achterstallige betalingen. De komende tijd zullen er meer van dit soort controles plaatsvinden schrijft de politie op Facebook.

4 gedachten over “Grote verkeerscontrole in Poort

 • Gekke Henkie

  de politie geeft aan dat ze meerdere geld graai aktie,s gaan houden , ja de staatskas moet gevuld worden want dit is de beste manier om de burger van zijn geld te ontdoen . want de goudzoekers kosten ook geld he . maar heb je politie nodig hebben ze geen tijd voor de burger want geld graaien gaat voor .

  Beantwoorden
  • sneuneus. kijk naar de overtredingen. zouden allemaal hun rijbewijs kwijt moeten zijn voor gevaarlijk gedrag.

 • Is het burgertje pesten weer begonnen op grote schaal?
  Onder het mom van ‘verkeersveiligheid’, (wat ze geen ene moer kan schelen) weer zoveel mogelijk de mensen hun geld afhandig maken.

  Ze kunnen beter wat aan de criminaliteit van al dat asieltuig doen, maar daar hebben ze geen tijd voor.

  Moet je kijken, een heel politiekorps staat daar bij het strand! Als JIJ aangifte komt doen dan hebben ze personeelstekort. Wie die onzin nog gelooft moet zich eens na laten kijken!

  Beantwoorden
  • Gekke Henkie

   Ben het totaal met hé eens .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *