Kort nieuws

Onderzoek in Kotterbos na mogelijke schoten

Dinsdagavond rond half negen is de politie met meerdere eenheden uitgerukt naar het Kotterbos voor een verdachte situatie.

De politie kreeg een melding dat er in het bos schoten waren gehoord en het signalement van twee mannen die er mogelijk mee te maken hadden. De politie ging met meerdere eenheden die kant op en heeft het bos omsingeld. Ook een politiehelikopter heeft lange tijd boven het Kotterbos en de omgeving gevlogen en heeft de twee mannen gespot die voldeden aan het signalement. Vervolgens zijn de mannen staande gehouden. Na controle bleek dat zij aan het sporten waren en zijn er geen wapens of sporen daarvan aangetroffen.

Rond vijf voor negen was de inzet voorbij en werd het bos weer vrijgegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *