Persberichten

Drie Almeerders aangehouden tijdens verkeerscontrole

politie persTijdens een verkeerscontrole aan De Striptekenaar heeft de politie een 26-jarige man aangehouden op verdenking van het handelen in softdrugs. Een andere 26-jarige man is aangehouden omdat hij nog boete open had staan.

Rond 19.40 uur werd een voertuig gecontroleerd met drie inzittenden. Een van de mannen, een 26-jarige Almeerder, bleek een grote hoeveelheid softdrugs bij zich te hebben. Alle inzittenden, 24 en 26 jaar uit Almere, zijn aangehouden.

Op het bureau bleek de 24-jarige man niets met de zaak te maken te hebben. Ook de andere 26-jarige inzittende bleek niets met de softdrugs te maken te hebben. Wel bleek op het bureau dat hij nog een boetebedrag op had staan.

Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *