Nieuws

Veel politie ter plaatse bij schietpartij in Noorderplassen

Zondagavond rond kwart over negen heeft er een schietpartij plaatsgevonden aan het Spinnakerplantsoen in de Noorderplassen. Een persoon raakte lichtgewond en de politie heeft een aanhouding verricht.

De politie is met veel eenheden ter plaatse gekomen. Het schietincident lijkt zich voor een woning te hebben afgespeeld en er is vermoedelijk op een deur geschoten. Over de aanleiding van het incident heeft de politie nog niets bekend gemaakt. Verschillende omwonenden vertelden dat er een geschil tussen buiten spelende kinderen aan vooraf zou zijn gegaan.

Meerdere personen werden door de politie staande gehouden en moesten op de grond liggen. De politie laat weten dat er één persoon is aangehouden en afgevoerd naar het politiebureau. In de ambulance is één persoon verzorgd, maar deze hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. De politiehelikopter heeft ook enige tijd boven het incident gevlogen.

De politie heeft de omgeving afgezet en onderzoek gedaan op straat en in een woning. Een team van forensische opsporing is ter plaatse gekomen om sporen veilig te stellen.

2 gedachten over “Veel politie ter plaatse bij schietpartij in Noorderplassen

  • Dat was zo eng, ik hoorde opeens een harde knal maar ik dacht dat het gewoon vuurwerk was maar blijkbaar was het een pistool. Ik woon om de hoek, en ik hoorde de helicopter de hele tijd.

    Beantwoorden
  • Ik vond het best heftig dat feit dat er geschoten was ik woon niet dichtbij alleen ik voelde me niet erg veilig ik heb die nacht niet geslapen. ik ben een kind dus ik vat het denk ook heftig op.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *