Nieuws

Busverkeer Almere Haven gestremd door ongeval met auto en ambulance

Woensdagmiddag rond half vier heeft er een ongeval plaatsgevonden op De Steiger.

Bij het ongeval kwamen een auto en een ambulance met elkaar is botsing op de busbaanovergang. De ambulance werd geraakt in de flank en raakte zwaar beschadigd. De auto is total-loss. Volgens de politie reed de ambulance met spoed over de busbaan. De inzittende van de auto zijn ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. Het is niet bekend of er iemand in de ambulance lag die is aangereden. Door het ongeval rijden er geen bussen tussen busstation ’t Oor en De Steiger. Binnen Almere Haven rijden enkele bussen wel het rondje.

De omgeving is ruim afgezet en de Forensische Opsporing Verkeer doet onderzoek naar het ongeval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *