Nieuws

Man overleden na brand op boot Noorderplassen

Een man is in de nacht van zondag op maandag in Noorderplassen om het leven gekomen nadat er brand was uitgebroken op een boot. Na onderzoek concludeert de politie dat er sprake is van een noodlottig ongeval. 

Rond 01:30 uur kregen de hulpdiensten een melding dat er aan het Trekvogelpad in Noorderplassen een boot in brand zou staan. De hulpdiensten hebben de brand geblust en daarbij een persoon gevonden. De persoon bleek als gevolg van de brand te zijn overleden. Het slachtoffer is een man uit Almere. Er waren volgens de politie geen andere personen aan boord van de boot.

De politie heeft maandagochtend onderzoek gedaan naar de toedracht van de brand en concludeert op basis daarvan dat er sprake is van een noodlottig ongeval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *