Persberichten

Auto uitgebrand in Noorderplassen, politie zoekt getuigen

Politie logoIn de ochtend van donderdag 3 december kreeg de politie een melding van een autobrand op de openbare weg aan de Land in Zicht.

Om 05.35 uur kregen agenten een melding dat er een auto in brand stond en gingen ter plaatse. Volgens de verklaring van een getuige, hoorde hij een doffe klap waarop een auto met hoge snelheid de straat uit reed. Nadat de brand geblust was, bleek dat er sprake was van brandstichting. Uit onderzoek van de politie is gebleken dat de uitgebrande bestelauto als gestolen stond geregistreerd

Tips? Bel de recherche!

Bent u getuigen geweest van deze autobrand of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politie Almere via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via het nummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *