Nieuws

Forse rookontwikkeling bij brand Stedenwijk

Vrijdagochtend is brand ontstaan aan de buitenzijde van een woning in Stedenwijk. Bij de brand kwam veel rook vrij. Zover bekend raakte niemand gewond.

De brand ontstond vrijdag aan het eind van de ochtend in de Venraystraat. Een houten constructie aan de buitenzijde van een woning raakte in brand. Het lijkt te gaan om een voormalige carport die is verbouwd tot een afgesloten berging.

De brandweer kwam met twee bluswagens en een hoogwerker ter plaatse om het vuur te bestrijden. De rook trok richting het centrum en er was sprake van een behoorlijke stank. Het is onbekend wat de brand heeft veroorzaakt en wat er in de berging voor goederen aanwezig waren.

Foto 3: Corne Kruit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *