Nieuws

Gewonde bij aanrijding kruising Evenaar / Buenos Airesstraat

Bij een aanrijding tussen twee personenauto’s op de Evenaar is vrijdagavond één persoon gewond geraakt. Verkeer op de Evenaar heeft ruim een uur hinder ondervonden van het ongeval.

Op het kruispunt van de Buenos Airesstraat met de Evenaar kwamen vanavond rond 20:30 uur twee personenauto’s met elkaar in botsing na een voorrangsfout. Een ambulance is ter plaatse gekomen en heeft één persoon met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

Verkeer op de Evenaar heeft geruime tijd hinder ondervonden van dit ongeval, doordat het kruispunt gedeeltelijk gestremd was. Personenauto’s komende vanuit de richting Indische buurt / Regenboogbuurt konden redelijk snel weer langzaam langs het ongeval geleid worden. Een klein aantal bussen van Keolis kon het ongeval echter niet passeren. Reizigers van de eerste bus zijn te voet verder gegaan. De bussen werden vervolgens, na een tip van een omstander, door personeel van Keolis Service en Veiligheid omgeleid via de Buenos Airesstraat, Bogotaweg en Rio de Janeirostraat.

Nadat een berger ter plaatse was gekomen was het kruispunt opnieuw gestremd en werd het verkeer weer korte tijd stilgezet. Tegen 21:45 uur waren beide auto’s opgeladen en kon het verkeer weer ongehinderd doorgang vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *