Kort nieuws

Getuigen gezocht van poging straatroof Muziekwijk

Op donderdagavond 26 januari is een 64-jarige man slachtoffer geworden van een poging tot straatroof in de Divertimentostraat. Hierbij raakte de man gewond aan zijn hoofd. De dader ging er uiteindelijk zonder buit vandoor. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen van deze gewelddadige straatroof.

De 64-jarige man loopt rond 16:45 uur in het Beatrixpark, onder de Muziekdreef door, in de richting van de Divertimentostraat. Vlak voor de Rapsodiebrug komt hem een man tegemoet lopen. Uit het niets bedreigt deze hem met een vuurwapen en vraagt hem om geld. Daarna slaat hij het slachtoffer meerdere keren op zijn hoofd. Wanneer hij geen geld krijgt, rent de dader zonder buit weg richting de Divertimentostraat. Het slachtoffer is later in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen.

Signalement verdachte

 • Man
 • Donkere huidskleur
 • Slank postuur
 • Ongeveer tussen de 18 en 25 jaar oud
 • Tussen de 1.75 en 1.85 meter lang
 • Kort geknipt kapsel
 • Droeg een zwarte jas zonder capuchon, zwarte trui met capuchon (had de capuchon over zijn hoofd heen), zwarte trainingsbroek en zwarte schoenen

Help de dader te vinden
Zag u donderdagavond 26 januari rond 17:00 uur iets opvallends in de omgeving van de Divertimentostraat? Of beschikt u over camerabeelden waar de politie mogelijk wat aan heeft? Neem dan contact op via telefoonnummer 0900-8844.

Een gedachte over “Getuigen gezocht van poging straatroof Muziekwijk

 • De kop van Jut

  Het zal wel weer niet één van onze ‘cultuurverrijkers’ wezen die weer een berovingsslachtoffer maakt.
  Maar héél Nederland slaapt rustig verder en maakt zich alleen maar druk om ‘excuses aan te bieden en geld weg te geven’

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *