Nieuws

Gewonde bij schietincident Centrum, drie personen aangehouden

In het centrum van Almere heeft zondagochtend een schietincident plaatsgevonden. Een man raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. 

Het schietincident vond rond 04:50 uur plaats op de Wijsgeerbaan. Een 41-jarige man uit Almere raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een opgeroepen traumahelikopter uit Amsterdam is nabij de Elementendreef geland, waarna de arts bij de ambulance is ingestapt.

Dankzij getuigenmeldingen en cameratoezicht was al snel zicht op betrokkenen van het schietincident. Hierdoor konden kort na het incident drie verdachten in een auto op de Odeonplaats worden aangehouden. De verdachten zijn een 33-jarige Amsterdammer, een 36-jarige vrouw uit Amsterdam en een 40-jarige vrouw uit Almere.

Getuigenoproep
Heeft u gezien wat er is gebeurd en nog niet met de politie gesproken? Heeft u camerabeelden? Of weet u anderszins meer over het schietincident aan de Wijsgeerbaan in Almere op zondagochtend 23 oktober omstreeks 05:00 uur? Dan komt de politie graag met u in contact. Bel 0900 8844 of 112 bij spoed.

Een gedachte over “Gewonde bij schietincident Centrum, drie personen aangehouden

  • Tja.. Er zal geen schiet of steekpartij plaatsvinden in deze KUT stad!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *