Nieuws

Bestelbus te water in Lage Vaart

Donderdagavond vond op de Trekweg tussen Almere en Lelystad een eenzijdig ongeval plaats. Een bestelbus raakte van de weg en belandde in het water.

Donderdagavond rond 19:00 uur is een bestelbus te water geraakt in de Lage Vaart. Door nog onbekende oorzaak reed de bestuurder bij een bocht rechtdoor en belandde daardoor met zijn voertuig in het water. De bestuurder kon zichzelf in veiligheid brengen en raakte bij het ongeval niet gewond.

Doordat het voertuig te ver in de vaart lag bleek een waadpak onvoldoende te zijn om een droog pak te behouden. Hierop besloot de bestuurder zelf volledig het water in te gaan en de sleepkabel aan het busje vast te maken. Een berger heeft het voertuig vervolgens uit het water getrokken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *