Persberichten

Zes minderjarige aangehouden wegens mishandelingen

Opolitie persp maandag 26 januari tussen 18.00 en 18.15 uur belaagde een groep meisjes passanten in het centrum van Almere. Zo viel de groep andere meisjes lastig en werden er flinke klappen uitgedeeld.

Vandaag, woensdag 18 maart zijn zes minderjarige personen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de mishandelingen. De politie zoekt nog wel meerdere getuigen én aangevers. De bewuste groep liep over de Stationsstraat vanaf het NS-Station in de richting van de C&A op de hoek met de Schrijverstraat. De recherche is al langer met deze zaak bezig en heeft nu verdachten aangehouden.”Om de zaak af te ronden zijn we name op zoek naar slachtoffers van bovenstaande mishandeling. Die hebben zich nog niet allemaal gemeld terwijl we weten dat ze er zijn”, aldus de politie.

Op 25 februari ontstond er ophef over een filmpje op Facebook waarin een mishandeling te zien was. Het filmpje op Facebook stamt uit 26 januari, de dag waarop er in totaal zijn er drie incidenten geweest in het stadscentrum waarbij jongeren werden belaagd door dezelfde groep.

Woensdag 18 maart besteedt het regionale opsporingsprogramma, Bureau Flevoland, aandacht aan deze zaak. Uitzending 18.15 uur, Omroep Flevoland, herhaling ieder op uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *