Nieuws

Auto te water in Noorderplassen

Zaterdagavond rond half zeven is er in Noorderplassen een auto te water geraakt aan de Stuurmanplaats.

De hulpdiensten rukten uit met onder andere brandweerduikers en de Traumahelikopter uit Amsterdam. De auto lag in een sloot naast een parkeerterrein. Een man die te water is geraakt, is door het ambulancepersoneel nagekeken. Hij raakte niet gewond en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De Traumahelikopter is vlak voor het landen afgezegd en is weer teruggevlogen.

De duikers van de brandweer hebben in het water gezocht naar andere drenkelingen en hebben geholpen met spullen uit het water te halen. Bergers zijn rond half acht ter plaatse gekomen om het voertuig te bergen. Het is niet bekend hoe de auto te water is geraakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *