Nieuws

Man zwaargewond bij steekincident

De politie is op zoek naar mensen die meer weten of hebben gezien van een steekincident in Almere. In de nacht van vrijdag 8 op zaterdag 9 juli werd een zwaargewonde man aangetroffen aan de Hospitaalpromenade. De 39-jarige man uit Almere had meerdere steekwonden. Er is een verdachte aangehouden.

De politie ontving rond 01:30 uur een melding van een steekincident aan de Hospitaalpromenade. Agenten troffen bij de tunnel onder het stadshart een zwaargewonde man aan. Hierop heeft de recherche een onderzoek opgestart. Daaruit is gebleken dat het slachtoffer eerder die nacht gewond is geraakt na een ruzie in de Muziekwijk. Na het uitlopen van sporen kwam de recherche uit bij een woning aan de Cellostraat. Een 50-jarige vrouw is aangehouden en meegenomen voor verhoor. Agenten hebben de tunnel en een gedeelte bij bushalte Passage afgezet voor onderzoek.

De politie is op zoek naar mensen die vrijdagavond of nacht iets verdachts hebben gezien of gehoord in de Cellostraat. Omwonenden met (deurbel)camera’s wordt gevraagd de beelden van afgelopen nacht te checken. Mogelijk is daar iets op te zien dat het onderzoek kan helpen. De politie wil ook graag in contact komen met eventuele getuigen in het centrum van Almere. Misschien heeft iemand de gewonde man gezien op de Hospitaalpromenade of daar in de buurt. Tips kunnen doorgegeven worden via de opsporingstiplijn 0800-6070. Anoniem melden kan via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *