Kort nieuws

Twee jongens aangehouden na dreigen met mes

Twee jongeren zijn aangehouden nadat één van hen een stekende beweging had gemaakt met een mes. De politie zoekt naar getuigen. 

Afgelopen woensdag kreeg de politie een melding van een conflict op het busstation bij station Almere Oostvaarders. Een alerte melder zag hoe een jongen een mes tevoorschijn haalde en hiermee een stekende beweging maakte naar een andere jongen. Hierna ging de jongen met het mes en een andere jongen ervandoor.

De melder die zicht kon houden gaf de positie door wat op de Ambonstraat bij het Montessori College resulteerde in de aanhouding van twee jongens in de leeftijd van 14 en 15 jaar oud. Het mes werd op aanwijzen van omstanders aangetroffen in de struiken.

Ten tijde van het conflict was het erg druk op het busstation Oostvaarders. Heeft u dit zien gebeuren of kent of bent u de tegenpartij? Neem dan contact op met Politie Almere Buiten.

Foto: archieffoto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *