Kort nieuws

Gewonde bij kop-staartbotsing Polderdreef

Woensdagmiddag is een persoon gewond geraakt bij een kop-staartbotsing op de Polderdreef. Als gevolg van het ongeval is de weg enige tijd afgesloten geweest.

Op de Polderdreef botste rond kwart voor drie woensdagmiddag een auto op een voorligger. Een derde voertuig werd vervolgens ook geraakt. Het ongeval gebeurde op de Polderdreef, voor de rotonde bij de Sportlaan.

Een inzittende bleek zodanig letsel te hebben opgelopen dat deze met een ambulance naar een ziekenhuis moest worden gebracht. De rijbaan was door het ongeval geblokkeerd, waardoor de Polderdreef tussen de A. Boekenweg en de Sportlaan en een deel van de rotonde bij de Sportlaan door de politie moest worden afgesloten. Verkeer moest daarom in meerdere richtingen een omleiding volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *