Kort nieuws

Vooral schade bij aanrijding Buitenhoutsedreef

Bij een aanrijding op de Buitenhoutsedreef hebben donderdagochtend twee personenauto’s flinke schade opgelopen. Er hoefde niemand naar het ziekenhuis.

De aanrijding gebeurde om ongeveer kwart over tien op de kruising van de Buitenhoutsedreef en de Gladioolweg. Een ambulance kwam ter plaatse om meerdere inzittenden te controleren die pijnklachten hadden. Na onderzoek bleek voor niemand een rit naar het ziekenhuis noodzakelijk.

De Buitenhoutsedreef was door het ongeluk afgesloten tussen de Gladioolweg en de Zonnebloemweg. Het kruispunt lag vol met afgebroken restanten van de voertuigen. Een berger kwam ter plaatse om de beschadigde voertuigen op te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *