Nieuws

Gewonde bij aanrijding Evenaar

Bij een aanrijding op de Evenaar is vrijdag aan het begin van de avond één persoon gewond geraakt. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht.

Even voor half zeven ontstond een aanrijding op de bekende kruising van de Evenaar met de Atlasdreef, tussen een auto en een scooter. De scooter werd op het fietspad aangereden. Het slachtoffer werd ter plaatse behandeld en vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De scooter werd door de politie meegenomen.

De Atlasdreef is gedurende de hulpverlening afgesloten geweest. Op het kruispunt gebeuren regelmatig ongelukken. Er worden inmiddels voorbereidingen voor aanpassingen getroffen om de veiligheid van deze kruising te verbeteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *