Kort nieuws

Botsing tussen brommer en auto op Evenaar

Dinsdagmiddag rond zes uur heeft er op de parallel rijbaan van de Evenaar, langs de woningen, een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een brommer. De bestuurder van de brommer heeft hierbij lichte verwondingen opgelopen. De man werd uit voorzorg voor eventueel nekletsel door de toegesnelde politieagenten gestabiliseerd. Na onderzoek door het ambulancepersoneel bleek dat er van nekletsel geen sprake was. De onfortuinlijke bestuurder werd daarom niet verder volledig gestabiliseerd, maar hij werd wel voor verder onderzoek vervoerd naar het ziekenhuis.

Tekst en foto’s: Jos van der Lelie

Een gedachte over “Botsing tussen brommer en auto op Evenaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *