Nieuws

Auto belandt op zijn kant bij ongeval Seizoenenbuurt

Een automobilist is donderdagochtend met een auto op zijn kant beland in de Seizoenenbuurt. Eén persoon is naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 10:40 uur ging het mis op de Eeuwenweg. Ter hoogte van de Februaristraat raakte de bestuurder van de weg. De auto reed het gras in en pakte een deel van de bosschages mee. Vervolgens kwam de auto na een botsing tegen een lantaarnpaal op zijn zijkant tot stilstand. Met hulp van de brandweer is het slachtoffer uit het voertuig gekomen.

Het is niet bekend wat de toedracht is geweest van het ongeval. Mogelijk dat de bestuurder onwel is geworden. Eén persoon is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een bergingsbedrijf heeft de auto weer op de weg gezet en weggetakeld.

Foto’s: Ronald de Best

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *