Nieuws

Brand op balkon van woning Noorderplassen

Op het balkon van een woning in Noorderplassen heeft zondagmiddag brand gewoed. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en heeft de brand geblust.

Rond 13:10 uur brak brand uit op de bovenste verdieping van een tussenwoning aan het Grootzeil. De brandweer schaalde snel op naar middelbrand en kwam met meerdere voertuigen ter plaatse om de brand te bestrijden. De brand bevond zich op het balkon aan de achterzijde van de woning. Het ging al snel om een forse brand met veel rookontwikkeling. Een naastgelegen woning heeft ook schade opgelopen.

De brandweer blijft nog aanwezig om te controleren of de brand mogelijk is doorgeslagen in de spouwmuur. Hiervoor werden delen van de gevelbekleding op de balkonrand door de brandweer verwijderd. Over de oorzaak van de brand is op dit moment nog niets bekend. Bij de brand raakte niemand gewond.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *