Nieuws

Gewonde man aangetroffen in Staatsliedenwijk

Donderdagavond rond 21.15 uur kwam er bij de politiemeldkamer een melding binnen dat er op de P. Lieftinckstraat een man gewond op straat zou liggen. Toen toegesnelde agenten ter plaatse kwamen troffen ze op straat de gewonde man aan die verklaarde te zijn beroofd. De man bleek steekwonden op zijn lichaam te hebben en werd met spoed door ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis. Op dit moment is zijn gezondheidstoestand als stabiel te omschrijven. District Recherche Zuid is een onderzoek gestart en op zoek naar getuigen die meer informatie hebben over deze beroving.

 

Na onderzoek bleek gisteravond dat het slachtoffer een 30-jarige man uit Almere is. Direct nadat de Almeerder werd overgebracht naar het ziekenhuis hebben specialisten van Forensische Opsporing een sporenonderzoek verricht op het plaats delict. Diverse agenten hebben in de omgeving enkele getuigen gehoord en een buurtonderzoek uitgevoerd. Het slachtoffer ligt nog in het ziekenhuis en is daarom nog niet uitgebreid gehoord. Het is dan ook nog niet bekend of er eigendommen van het slachtoffer zijn gestolen. District Recherche Zuid hoopt meer duidelijkheid over deze beroving te krijgen met hulp van getuigen.

 

Getuigenoproep

Weet u meer over deze gewelddadige beroving en heeft u nog niet met de politie gesproken, neem dan contact op met District recherche Zuid via 0900-8844. Blijft u liever anoniem bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *