Persberichten

Auto-inbreker snel gepakt

In de nacht van donderdag op vrijdag rond 04.30 uur reden agenten op de Hollandsedreef toen ze plotseling een donker geklede man op hun af zagen rennen. Op het moment de agenten uit de auto stapten om de man aan te spreken hoorden ze een luid alarm in de omgeving. De man die door de agenten werd aangesproken kon geen duidelijke reden geven van zijn nachtelijke renpartij. Omdat agenten het niet vertrouwden gingen ze op onderzoek uit en troffen ze ongeveer 20 meter verderop op de J. Greshoffstraat een auto aan waarvan het alarm nog af ging. Eén van de ruiten van het voertuig was ingeslagen. Op dat moment is de man als verdachte aangehouden. Zijn kleding is in beslag genomen voor sporenonderzoek. Op dit moment verhoren rechercheurs de 22-jarige Almeerder over zijn mogelijke betrokkenheid bij de auto inbraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *