Persberichten

Zeven inbrekers aangehouden in Filmwijk

politiebureauIn de nacht van zondag 31 maart op maandag 1 april werden zeven verdachten voor woninginbraak aangehouden. Ze hadden zich in een tuin verstopt.

Rond 00.15 uur kwam de melding dat in een woning aan de Lubitschstraat werd ingebroken. Getuigen hadden vijf personen de woning zien verlaten. Agenten zochten in de omgeving en zagen op de Hitchcocklaan twee jongens lopen die bij het zien van de agenten wegrenden. In een tuin bij een woning aan de Caprastraat hoorden agenten geritsel in de tuin. Daar troffen zij zeven verdachten aan (22, 19, 18, 18, 17, 15 en 13 jaar allen uit Almere). Bij twee woningen aan de Lubitschstraat bleek ingebroken. De verdachten zitten vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *