Nieuws

Twee gewonden bij aanrijding Tussenring

Bij een aanrijding op de Tussenring zijn maandagochtend twee personen gewond geraakt. Door de ernst van het ongeval hebben de hulpdiensten veel middelen ingezet. De weg is lange tijd afgesloten geweest.

De aanrijding vond plaats op de rijbaan richting de Hogering, vlak voor het spoorviaduct. De exacte aanleiding is nog niet bekend, maar mogelijk is een voertuig uit de andere richting door de middenberm gereden en frontaal op een tegenligger gebotst.

Er is door de hulpdiensten opgeschaald naar middel-hulpverlening. Er werden meerdere brandweervoertuigen en ambulances ingezet en het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam kwam met de traumahelikopter ter plaatse om te assisteren bij de verzorging van de slachtoffers. De weg werd door de politie afgezet tussen de Mondriaanweg en de Vrijheidsdreef.

Een van de inzittenden moest door de brandweer uit het voertuig worden bevrijd, waarbij het dak moest worden weggeknipt. Beide slachtoffers zijn naar een ziekenhuis gebracht.

De Verkeers Ongevallen Analyse van de politie heeft onderzoek gedaan, waarvoor de weg nog langere tijd afgesloten is gebleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *