Kort nieuws

Politie rijdt gestolen brommer klem na achtervolging

Politieagenten in Almere buiten houden twee opzittende aan van een gestolen bromfiets na een achtervolging.

Politieagenten waren rond de Oostvaardersbuurt aan het surveilleren toen zij een bromfiets zonder kentekenplaat zagen rijden. De agenten gaven een stopteken aan de bestuurder, maar deze negeerde het stopteken waarop ze er met een behoorlijke snelheid vandoor gingen.

Uiteindelijk wisten de agenten de achtervolging te beëindigen door de bestuurder klem te rijden ter hoogte van de sieradenbuurt. De twee personen zijn direct aangehouden voor heling. Tevens was de bestuurder niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Voor beide overtredingen zal er een bekeuring worden opgemaakt. De recherche neemt de zaak verder over voor onderzoek.

Foto`s: Politie Almere 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *