Kort nieuws

Fietser gewond na aanrijding met bus

In Almere Stad heeft zondagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een streekbus en een fietser. De fietser raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 14:25 uur ging het mis op de kruising van de busbaan met het fietspad ter hoogte van de Voetbalbrug. Een fietser kwam daar in aanraking met de voorzijde van een passerende streekbus die onderweg was naar Amsterdam. De fietser raakte gewond en is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Buspassagiers konden met een bus van een half uur later hun reis vervolgen. Vanwege het ongeval was het busverkeer tussen Gooisekant en ’t Oor korte tijd gestremd.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeluk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *