Kort nieuws

Vertraging door aanrijding op Hogering

Vrijdagmiddag is in de spits vertraging ontstaan op de Hogering na een aanrijding. Op de kruising met de Karperweg botsten twee voertuigen op elkaar. Hierdoor werd een rijstrook enige tijd afgesloten.

De aanrijding gebeurde op de kruising van de Hogering met de Karperweg, op de rijbaan richting Almere Stad. Een personenauto en een taxibus botsten op elkaar. Een ambulance is ter plaatse gekomen om inzittenden te controleren, maar zover bekend is er niemand gewond geraakt.

De rechter rijstrook richting Almere Stad werd door de politie afgesloten. Hierdoor ontstond een file tussen de aansluiting met de Tussenring en de Karperweg. Dit zorgde voor vertraging voor het verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *