Nieuws

Ambulance betrokken bij aanrijding Oorweg

Op de Oorweg bij Stedenwijk heeft donderdagavond een aanrijding plaatsgevonden tussen een ambulance en een personenauto. Vanwege het ongeval werd het busverkeer omgeleid.

Rond 19:30 uur kwamen op de kruising van de busbaan met de Oorweg een ambulance en een auto met elkaar in botsing. Zowel het ambulancevoertuig als de auto raakten door het ongeval beschadigd. Het is op dit moment nog niet bekend of de ambulance op het moment van de aanrijding met spoed onderweg was. Ook is nog niet bekend of bij het ongeval iemand gewond is geraakt. Een woordvoerder van de politie kon donderdagavond nog niet meer informatie geven over het incident omdat het ongeval nog in onderzoek is.

Vanwege de aanrijding was het busverkeer enige tijd gestremd. Bussen werden via de snelweg A6 omgeleid. Hierdoor liepen de bussen enkele minuten vertraging op. Verkeer dat vanaf de Floriade / McDonalds kwam werd door agenten weggeleid via de busbaan.

Een gedachte over “Ambulance betrokken bij aanrijding Oorweg

  • Als ooggetuige kan ik het eerste deel verduidelijken: de ambulance reed met optische en geluidssignalen vanuit de richting van het centrum.

    Ook noemenswaardig dat het er op leek dat ondanks dat 1 van de inzittende van de ambulance ook pijn leek te hebben ze eerst bij de inzittende van de auto gingen kijken.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *