Kort nieuws

Veel schade na ongeval op Waddendreef

Maandagavond heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Waddendreef ter hoogte van de Dokkumlaan. Beide voertuigen zijn zwaar beschadigd geraakt.

Het ongeval vond kort voor 19:00 uur plaats. In eerste instantie leek er sprake te zijn van mogelijk beknelde slachtoffers in de voertuigen. De brandweer is hierom ter plaatse gekomen. De inzet van de brandweer was echter niet noodzakelijk, beide betrokkenen waren inmiddels uit de voertuigen.

Een ambulance is ter plaatse gekomen om de betrokkenen na te kijken op verwondingen. Niemand hoefde per ambulance naar het ziekenhuis gebracht te worden. Ten tijde van de hulpverlening was de Dokkumlaan afgesloten voor het verkeer vanaf de Waddendreef. Dit zorgde ervoor dat er tijdelijk geen verkeer naar Stedenwijk noord kon. De voertuigen zijn door een berger opgehaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *