Kort nieuws

Opnieuw aanrijding op kruising Atlasdreef

Zaterdagmiddag heeft er opnieuw een aanrijding plaatsgevonden op de kruising van de Evenaar met de Atlasdreef. Een jong kind is naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 16:35 uur kwamen een automobilist en een man op een fiets, met achterop een jong kind, met elkaar in botsing. De voorruit van de auto raakte door de klap beschadigd. Het kindje was aanspreekbaar en is samen met de man ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Vanwege de aanrijding was de Atlasdreef in beide richtingen enige tijd afgesloten.

Woensdag vond ook al een ongeval plaats op dezelfde kruising. In totaal heeft HV Almere 9 aanrijdingen op de Evenaar geregistreerd dit jaar. Het daadwerkelijke aantal zal aanzienlijk hoger liggen gezien de aanrijdingen zonder letsel niet bij HV Almere bekend zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *