Nieuws

Brand in tuin woning Breedenborgstraat

In de tuin van een woning aan de Breedenborgstraat in de Landgoederenbuurt is zaterdagavond brand uitgebroken. Bij de brand raakte niemand gewond. 

Rond 18:30 uur waren er grote rookwolken zichtbaar boven een deel van Almere Buiten. In een tuin aan de Breedenborgstraat bleek door een onbekende oorzaak bouwafval vlam te hebben gevat. Ook een coniferenhaag in de tuin ging deels in vlammen op. Door snel optreden van de brandweer kon een doorslag naar binnen worden voorkomen. Wel zijn door de hitte enkele ramen gesneuveld. Bij de brand raakte niemand gewond.

Veel omstanders kwamen kijken bij de brand. Agenten hebben het gebied rondom de woning afgezet.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *