Persberichten

Straatroof op het Stationsplein, politie zoekt getuigen

Grote politiecontrole in Almere Buiten 3Op donderdag 27 februari heeft er een straatroof plaatsgevonden op het Stationsplein. De politie zoekt getuigen.

Omstreeks 21.00 uur werd een 20-jarige man uit Almere aangesproken door een onbekende man op de Spoordreef. De man eiste van het slachtoffer, onder bedreiging, dat hij zijn geld zou afstaan. Toen deze aangaf geen cash geld bij zich te hebben dwong de man hem naar het station te lopen en daar geld te pinnen. Zij liepen samen vanaf brug over de Spoordreef terug naar de stationshal van Almere Centrum. Daar aangekomen pinde het slachtoffer en ging de man er met het geld vandoor.

Signalement

Het slachtoffer kon de dader als volgt beschrijven: een blanke man met kort blond haar, blauwe ogen, ongeveer 1.77m lang. Hij droeg een donkere grijze jas, een donkere blauwe spijkerbroek en witte gympen.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen van deze straatroof. Heeft u tussen 21.00 uur en 21.15 uur iets gezien wat te maken heeft met deze straatroof in de omgeving van het Stationsplein? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *