Kort nieuws

Ongeval op kruising Evenaar met Rio de Janeirostraat

Op de kruising van de Evenaar met de Rio de Janeirostraat heeft vrijdagmiddag een ongeval plaatsgevonden. Niemand hoefde naar het ziekenhuis te worden vervoerd. 

Het ongeval vond rond 14:00 uur plaats op de kruising van de Evenaar (fietspad) met de Rio de Janeirostraat. Een automobilist zag vermoedelijk de scooterrijder over het hoofd met een botsing tot gevolg. Een vrijwilliger van het Rode Kruis heeft eerste hulp verleend in afwachting van de hulpdiensten. De opzittende van de scooter is in een ambulance gecontroleerd maar hoefde niet te worden vervoerd naar het ziekenhuis.

Werkzaamheden om Evenaar veiliger te maken beginnen eerder

De gemeente Almere gaat de Evenaar versneld veiliger maken. Dat kondigde wethouder Roelie Bosch donderdagavond aan tijdens de Politieke Markt. In plaats van 2025 moet het werk volgend jaar al zijn afgerond. Meer hierover is te vinden op de website van Omroep Flevoland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *