Nieuws

Politie zoekt dader van diefstal

Woensdagavond is een persoon in de omgeving van de Parkwijklaan bestolen van een tas. De politie zoekt de dader en heeft een burgernetbericht uitgegeven.

Woensdagavond rond 19:00 uur heeft in Parkwijk een diefstal van een tas plaatsgevonden. De exacte locatie van de diefstal is onbekend, maar de tas is teruggevonden in de bosschages op de hoek van de Parkwijklaan en de Eikenstraat. De dader is ervandoor gegaan. De politie is op zoek naar de man, waarbij ook een politiehelikopter is ingezet.

De politie zoekt een man, donker getint, 20 a 25 jaar oud, gekleed in een donkerblauw trainingspak en met een tenger postuur. Bent u getuige geweest, heeft u de man gezien of heeft u andere tips, neem dan contact op met de politie.

4 gedachten over “Politie zoekt dader van diefstal

  • Je verwacht het niet he? Je zou denken het figuranten zijn in Opsporing verzocht ook :)
   Het wordt verdorie steeds onveiliger overal. Tijd voor camerabewaking overal, zodat zo een gast ook gevolgd en gepakt kan worden. Weg met recht op privacy, wie niets te verbergen heeft, is ook niet tegen camerabewaking.

  • Blanke broeder

   Alleen achterlijke gasten maken dit soort opmerkingen,
   He pvv’er

 • Als jij niet donker getint had gelezen had niet gereageerd… Jan de droeftoeter.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *