Nieuws

Een gewonde bij kop-staart botsing Hogering

Bij een ongeval op de Hogering is vrijdagmiddag een persoon gewond geraakt. Het slachtoffer is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Kort voor drie uur vond een kop-staart aanrijding plaats op de Hogering, voor de verkeerslichten van de kruising met de Grasweg. Bij het ongeval waren drie auto’s betrokken. Een inzittende van een van de auto’s raakte gewond. De brandweer heeft een deur uit de auto verwijderd zodat het ambulancepersoneel het slachtoffer kon verzorgen en uit het voertuig kon halen. Na eerst ter plaatse in de ambulance te zijn behandeld werd de gewonde naar het ziekenhuis gebracht.

Door het ongeval was een rijstrook afgesloten wat voor vertraging zorgde voor het overige verkeer richting Almere Poort. Een berger kwam ter plaatse om de voertuigen weg te slepen.

Op de andere rijbaan, richting Almere Buiten, ontstond ook een file. Dit bleek te zijn ontstaan door een incident bij de kruising met de Markerdreef. Mogelijk betrof dat een vrachtwagen met pech, waardoor ook daar een rijstrook was afgesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *