Kort nieuws

Bakwagen vast onder spoorviaduct in Almere Buiten

In het centrum van Almere Buiten is dinsdagmiddag een bakwagen vast komen te zitten onder een spoorviaduct. Het treinverkeer ondervond geen hinder van het incident. 

De bestuurder reed rond 15:00 uur zijn wagen klem onder het spoorviaduct van de Rio de Janeirostraat. Door de banden leeg te laten lopen zakte de wagen iets waardoor het zelfstandig weer onder het viaduct vandaan kon rijden. Verkeersregelaars die aanwezig waren vanwege Koningsdag schoten te hulp om de straat tijdelijk af te zetten.

De bakwagen raakte door de aanrijding licht beschadigd. Het treinverkeer heeft geen hinder ondervonden van het incident. Het is niet de eerste keer dat in Almere Buiten een voertuig vast zit onder een spoorviaduct. Het komt meerdere keren per jaar voor.

Een gedachte over “Bakwagen vast onder spoorviaduct in Almere Buiten

  • Het is ook heel onduidelijk doordat dat schuine gedeelte zeker met zon tegen niet te zien is,ze moeten dat waarschuwings bord op de hoogte hangen van de onderkant van het viaduct,of dat schuine vlak duidelijker maken!!!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *